Lanyard brodat personalizat

Lanyard brodat personalizatLanyard brodat personalizat – acesta reprezinta un snur confectionat din material textil care poate fi purtat in jurul gatului  pentru a tine un obiect. De obicei, lanyard-ul este folosit atunci cand exista riscul ca acel obiect sa se piarda sau pentru a se asigura ca obiectul este tot timpul vizibil.
Acesta este folosit in mod frecvent pentru a sustine ecusoane, stick-ere, pixuri si alte obiecte de mici dimensiuni, dar si dispozitive electronice de dimensiuni mici cum ar fi camere foto, MP3 playere si USB-urile. De asemenea un lanyard brodat poate fi folosit si pentru a tine cheile, mai ales atunci cand exista posibilitatea ca acestea sa se piarda din cauza lipsei spatiului de stocare.
Materialele cele mai des utilizate pentru a confectiona un lanyard sunt: polyester, nailon, satin, matase sau PET.

Utilizarile unui lanyard brodat

Un lanyard este utilizat in mod obisnuit pentru a afisa ecusoane, carduri sau carti de identitate atunci cand este necesara securitatea, de exemplu, in anumite locuri publice, cum sunt spitalele, inchisorile si anumite scoli sau in intreprinderi comerciale, precum si adunari publice, cum ar fi concerte, targuri, expozitii sau conventii. In aceste cazuri, lanyard-urile sunt adesea personalizate cu numele aferente si/sau logo-ul evenimentului, afacerii sau organizatiei.

Un lanyard brodat mai este adesea folosit de cei care opereaza utilaje periculoase cum sunt masinile industriale de taiere, pe vehicule cum ar fi sky-jet-urile sau trenurile, precum si pe benzile sportive de alergare. Astfel incat daca persoana respectiva care detine acest lanyard brodat devine incapabila in mod brusc de a executa operatiunile, o data cu caderea persoanei, aceasta trage de lanyard, care la randul lui va opri instantaneu aparatul.
Societatea noastra produce lanyard brodat personalizat de dimensiuni diferite, culori si modele. Va putem oferi o gama larga de lanyard-uri textile, atat brodate simplu cat si personalizate pentru ecusoanele si legitimatiile dumneavoastra intr-o gama variata de culori si modele.