Broderie prosoape, lenjerii de pat, fete de masa

Broderie prosoape, lenjerii de pat, fete de masaBroderie prosoape – aceste produse personalizate sunt extrem de utile in momentul in care doriti sa creati o imagine placuta afacerii dumneavoastra. Hotelul, pensiunea sau restaurantul pe care il detineti poate avea aceasta broderie prosoape cu sigla si textul ales sa reprezinte afacerea dumneavoastra. Acest lucru va impresiona clientii ce va vor trece pragul. De asemenea, aceasta broderie prosoape poate fi utila in momentul in care utilizati serviciile unei curatatorii ce deserveste mai multe hoteluri, pensiuni sau restaurante.

Utilizari diverse pentru broderie prosoape, lenjerii de pat si altele

De asemenea, puteti sa folositi aceasta broderie prosoape pentru copilul dumneavoastra in momentul in care acesta va merge la gradinita sau la scoala si veti dori sa marcati lucrurile personale ale acestuia pentru a nu se incurca cu lucrurile altor copii.

Pretul pentru realizarea unei astfel de broderie prosoape personalizate poate creste in functie de complexitatea siglei sau textului care trebuie personalizat si de numarul de culori folosite. In cazul in care doriti o oferta personalizata de pret nu ezitati sa ne contactati.

Va oferim o gama larga de broderie prosoape in diferite corpuri de litera, clasice, elegante, cu motive florale, brodate si pe alte textile pentru interior, lenjerie de pat, cuverturi, lenjerie de baie, draperii, batiste sau diferite materiale personalizate.

Monogramele au fost din cele mai vechi timpuri elemente de distinctie in vestimentatie sau obiecte personale. Monogramele brodate dau valoare produselor personalizate, fiind un cadou distinct si ideal pentru orice ocazie.

Produsele brodate – monograme, lenjerii de pat, draperii, perdele, prosoape, halate – satisfac cele mai rafinate gusturi si asigura modalitatea de a innobila spatiul interior imprimand un caracter aparte.

Broderie prosoape, halate, pijamale, lenjerii de pat, perne sau batiste – aceasta ofera personalitate, unicitate si creaza un caracter distinct al produselor.

Pentru orice nelamuriri despre produsele pe care executam broderie si modul de executie a acesteia, nu ezitati sa ne trimiteti un mesaj folosind formularul de contact prezent pe site.