Fanioane brodate de prezentare

Fanioane brodate de prezentareToate aceste fanioane brodate sunt folosite in activitatile de protocol inalt. Aceasta sunt inmanate cu titlul de cadou reprezentativ al unei tari atunci cand membrii staff-ului unei organizatii  primesc anumite persoane oficiale sau atunci cand merg in vizite. Cel putin pe una din fetele fanioanelor este brodata stema acelei comunitati sau organizatii. Aceeasi stema poate fi brodata si pe cealalta fata sau, asa cum se intampla in majoritatea situatiilor, pe cealalta fata apare drapelul national sau o alta stema.

Caracteristici fanioane brodate

Putem executa orice fel de fanioane brodate, fie prin brodare manuala, fie mecanica. Aceste fanioane brodate se pot realiza in serii foarte mici sau chiar unicate, la costuri foarte mici.

Reproducerea imaginilor prin tehnica broderiei confera acestor fanioane brodate eleganta si distinctie. Prin folosirea de fire metalizate, aurii sau argintii in combinatie cu snururi, ciucuri sau franjuri asortati puteti aduce un plus de stralucire fanioanelor.

Programul de broderie include efecte speciale, ce pot fi de tipul aplicatiilor unor snururi sau materiale auxiliare, in diferite forme, al broderiilor in relief sau perforate. Cu cat cantitatile comandate sunt mai mari, cu atat costurile programului de broderie reflectate pe unitate de produs devin mai mici.

Pentru mai multe informatii despre finisajele disponibile pentru aceste fanioane brodate si pentru fanioanele realizate de noi in general, va invitam sa accesati pagina aferenta sectiunii de contact.

De asemenea, realizam la comanda si steaguri brodate (nationale, de interior, de exterior), drapele brodate (de identificare, pentru suporterii unor cluburi sportive), flamuri, stegulete brodate (stegulete publicitare, stegulete personalizate, stegulete auto, stegulete de hartie), comercializate impreuna cu toata gama de accesorii:

  • catarge fixe si mobile din fibra de sticla sau aluminiu
  • suporturi din metal sau din lemn pentru steagurile de interior
  • suporturi din metal pentru steagurile de exterior
  • sisteme din aluminiu pentru steagurile tip vela
  • lanci din lemn, metal sau plastic, cu varfuri de diferite forme
  • suporturi din metal, deosebit de elegante, pentru standarte