Fanioane brodate cluburi sportive

Fanioane brodate cluburi sportiveFanioane brodate cluburi sportive – acestea sunt accesorii realizate special pentru diferitele cluburi, putand insa fi achizitionate de fanii echipelor. Aceste fanioane brodate cluburi sportive pot fi brodate in functie de nevoile clientilor, atat in ceea ce priveste logo-ul sau textul, cat si designul general.

O alta categorie de fanioane brodate, data de destinatia lor, este cea a fanioanelor de schimb, asa numitele exchange-flags. Acestea sunt folosite cel mai adesea in cadrul competitiilor sportive şi sunt schimbate de participanti la inceputul sau la sfarsitul intrecerilor. Organizatorii pot oferi de asemenea sportivilor, echipelor sau cluburilor fanioane brodate cluburi sportive care pot fie sa marcheze participarea acestora la competitie, fie ca premii, alaturi de cupe, medalii, plachete sau diplome. Fanioanele brodate si steguletele brodate sunt achizitionate de catre fanii cluburilor sportive, dar şi de catre colectionari.

Caracteristici fanioane brodate cluburi sportive

Nota de eleganta a fanioanelor brodate cluburi sportive este data de nobletea materialelor alese ca suport, de tipul si acuratetea tehnicii prin care se reproduc imaginile, dar si de finisaje. Pentru finisaje se folosesc cusaturi ornamentale, snururi şi panglici decorative, franjuri, ciucuri, diferite tipuri de dantela.

Formele fanioanelor sunt extrem de diverse: de la cele cu forme regulate (triunghi, dreptunghi, patrat) pana la cele cu forme speciale.

De asemenea realizam la comanda si steaguri brodate (nationale, de interior, de exterior), drapele brodate (de identificare, pentru suporterii unor cluburi sportive), flamuri, stegulete brodate (stegulete publicitare, stegulete personalizate, stegulete auto, stegulete de hartie), comercializate impreuna cu toata gama de accesorii:

  • catarge fixe si mobile din fibra de sticla sau aluminiu
  • sisteme din aluminiu pentru steagurile tip vela
  • suporturi din metal sau din lemn pentru steagurile de interior
  • suporturi din metal pentru steagurile de exterior
  • lanci din lemn, metal sau plastic, cu varfuri de diferite forme
  • suporturi din metal, deosebit de elegante, pentru standarte.

Pentru orice nelamuriri despre produsele pe care executam broderie si modul de executie a acesteia, nu ezitati sa ne contactati.