Etichete tesute

Etichete TesuteAceste etichete tesute dau produsului nota finala si exprima numele si logoul companiei producatoare, cat si informatiile necesare unui prim contact. Etichetele noastre ofera detalii excelente. Vrem ca eforturile echipei noastre sa reflecte experirnta si excelenta, astfel incat sa transformam eticheta ta intr-o adevarata „opera de arta”.
Broderie Constanta va ofera urmatoarele tipuri de etichete tesute:

Etichete tesute tip damask (high definition)

Etichete tesute tip damask – reprezinta varianta cea mai bine definita de etichete tesute. Detaliile au o claritate deosebita, etichetele sunt foarte moi la atingere, perfecte pentru a adauga valoare produselor tale.

Etichete tesute tip satin

In mometul in care dorim costume pentru ocazii speciale, pulovere din fire nobile, galanterie fina, atunci cea mai potrivita alegere o reprezinta aceste etichete tip satin. In general cu varianta de fundal alb sau negru,  aceste etichete vor oferi distinctie produselor tale.

Etichete tip taffeta

Aceste etichete tesute tip taffeta reprezinta standardul, fara a iesi in evidenta foarte mult. Acestea isi asuma bine rolul de etichete de compozitie sau de masura.

Etichete autoadezive

Etichetele tesute autoadezive reprezinta solutia ideala pentru etichetarea saltelelor, covoarelor, incaltamintei sau a altor produse de marochinarie. Acestea se folosesc cu succes si pentru etichetari temporare in cadrul unor evenimente sub forma de insigna sau ecuson.

Etichete pentru marimi

Aceste tipuri de etichete sunt utile deoarece nu stii niciodata cate produse vei face dintr-o marime sau alta! Puteti comanda atunci cand gama de marimi este stabilita. Stocul de etichete tesute de marime, pe varianta alba cat si neagra va stau la dispozitie.

Marginile acestor etichete pot fi: tesute, taiate ultrasonic, taiate la cald. De asemenea, clientul poate opta pentru varianta „high definition” a etichetelor tesute ce reprezinta o concentratie mai mare de impunsaturi pe centimetrul patrat, ceea ce confera o mai mare acuratete a modelului si a imaginii, culorile fiind mult mai vii. Finisarile finale sunt: taiate simplu, taiate si indoite la mijloc, la extremitati sau trapezoidal. De asemenea pot fi taiate pe forme speciale sau cu embosaje folosind matrite de magneziu sau zinc.