Broderie embleme scolare

Broderie embleme scolareBroderie embleme scolare – aceasta reprezinta un mod elegant dar si de bun gust prin care elevii vor purta cu mandrie numele lor sau blazonul scolii la care invata. Din acest motiv, trebuie acordata o mare atentie finetii detaliilor, informatiilor care sunt redate in aceste embleme scolare si nu in ultimul rand aspectului final.

Realizam la comanda diverse modele de broderie embleme scolare: ecusoane scolare brodate, matricole scolare brodate, toate cu ajutorul masinilor de brodat computerizate. Realizam aceste embleme scolare brodate la preturi foarte bune si la o calitate deosebita. Folosim materiale de cea mai buna calitate, si asiguram astfel atat un aspect deosebit, dar si o durabilitate ridicata.

Aceste tipuri de broderie embleme scolare sau ecusoane brodate pot fi aplicabile fie prin coasere, termofuzibile sau cu scai. Se pot aplica pe uniforma scolara a elevilor in diverse pozitii ca: piept, rever, umar. Aceste embleme sau ecusoane se pot, de asemenea, broda direct pe uniforma sau cravata elevului.

Aceste tipuri de broderie embleme scolare pot fi sub forma de:

  •  embleme, ecusoane, patch-uri aplicabile prin coasere sau cu banda scai (velcro)
  •  broderii realizate direct pe uniforma, cravata, camasa, tricou, sapca, geaca

Serviciile noastre se adreseaza atat scolilor, cat si firmelor care realizeaza uniforme scolare.

In pagina de comanda gasiti informatiile necesare demararii unei colaborari pentru realizarea de embleme, matricole, ecusoane scolare brodate sau orice alt material brodat doriti.

De asemenea realizam la comanda si steaguri brodate (nationale, de interior, de exterior), drapele brodate (de identificare, pentru suporterii unor cluburi sportive), flamuri,  fanioane brodate, stegulete brodate (stegulete publicitare, stegulete personalizate, stegulete auto, stegulete de hartie), comercializate impreuna cu toata gama de accesorii:

  • suporturi din metal sau din lemn pentru steagurile de interior
  • catarge fixe si mobile din fibra de sticla sau aluminiu
  • sisteme din aluminiu pentru steagurile tip vela
  • suporturi din metal pentru steagurile de exterior
  • lanci din lemn, metal sau plastic, cu varfuri de diferite forme
  • suporturi din metal, deosebit de elegante